O WEB STRANICI

Stranica Štikla i Patika isključivo služi kako bi vam pomogla u svakodnevnim ritualima, ali i da biste zajedno sa nama pratili nove trendove.

Na ovoj stranici možete naći sve što je u vezi sa modom, lepotom, ishrani i receptima. Tekstovi koji su objavljeni na ovom portalu nisu specijalizovani, već preuzeti sa drugih portala ili autorski napisani.

Svi sadržaji i informacije na ovom web sajtu predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri. Međutim, Štikla i Patika ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta.

Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Takođe, informacije nađene na ovom sajtu ne mogu biti kopirane, prenošene, publikovane ili distribuirane bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i cele objave, jer i na ovom sajtu možete naći sve što je protokolom ispraćeno.

Hvala na pažnji,

Štikla i patika 🙂