Ove poznate dame zaista su bile trudne na filmu, ali su vešto to krile

Posted by

Neke poznate holivudske glumice su u toku snimanja zaista bile u drugom stanju, čak i kada to njihovi pretpostavljeni nisu očekivali.  Kako trudnoća donosi i niz odgovornosti ali i maksimalnu opreznost, a u nastavku kako su to uspešno sakrivale…

Autor: Štikla & Patika
Foto: Instagram

Hale Beri – “X-Men: Days of Future Past”

Nikako nije bilo lako sakriti trudnički stomak ispod uskog i tesnog kostima koji je nosila u ovom filmu. Poznata glumica je žarko želela da ne izgubi ovu ulogu u svojoj glumačkoj karijeri te je prsitala da se zbog trudnoće njeno pojavljivanje u filmu svede na minimun. Na taj način, uspeli su da sakriju stomačić koji se tada već nazirao.

Follow my friend @handsuzanny ♥️

A post shared by Julia Fiona Roberts (@juliafroberts) on

Džulija Roberts – “Ocean’s Twelve”

Ekipa koja je radila na ovom filmu, pametno je iskoristila vest kada im je Džulija rekla da je u drugom stanju. Tada su samo rotirali uloge i u scenariju naveli kako će Džulija biti žena Džordža Klunija.

Pročitajte i… ČUDOTVORNE DIJETE POZNATIH DIVA! EVO ČEGE SU SE SVE ODREKLE ZARAD DOBRE LINIJE

Dženuari Džouns – “Med Men”

Na snimanju filma “Med Men” ekipa koja je radila sa njom na snimanju filma, uočila je kako se glumica naglo goji, te su joj obezbedili komotnu i široku odeću kako se njen stomak u filmu ne bi primetio.

#courteneycox #beautiful #lovely #gorgeous #stunning #flawless #amazing #toopretty

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxfanpage) on

Kortni Koks – “Prijatelji”

Da li znate da je Kortni trudnoću prikrivala širokim haljinama, košuljama i velikim teksas jaknama u jednoj od sezona ove serije. U to vreme, gledaoci su to i sami mogli primetiti. A u ovom videu možete i pogledati to o čemu pričamo.

Sara Džesika Parker – “Sex and the City”

Obožavana Keri Bredšo bila je u drugom stanju dok je snimala seriju “Seks i Grad”. Poznata glumica je čak i žurku u bazenu izdržala uspešno sakrivajući trudnoću.