Petrof Art: Ženska ruka u muškom zanatu!

Posted by

Ukoliko poslovno ili pak privatno, često posećujete razne svečanosti i večernje događaje, sada je pravo vreme da se opredelite za nakit kakav do sada niste imali prilike da nosite…

#narukvica #quinel #nakit #urbano #petrofart #bracelet #urban #jewelry

A post shared by Petrof Art (@petrof.art) on

“Predstavljamo vam kolekciju nakita brendaPetrof Art koja je inspirisana samom atmosferom porodične knjigoveznice Petrof. Kombinacije su beskonačne i svako može odabrati svoj unikatni komad ili komplet nakita”– rekla je kreatorka ovog brenda, Aleksandra Petrović, po zanimanju master profesor jezika i književnosti, koja se, provodeći vreme u već pomenutoj radionici zainteresovala za zlatotisak i mogućnosti njegove primene.

Komadi Petrof Art nakita, ručno su rađeni od kože ili qunel-a sa raznolikim linijama i ornamentima. Utiskujući zlatnu foliju na modne detalje, dobijaju se vanvremenski urbani modeli, koji će vaš stajling i autfit zasigurno podići na viši nivo.

Nakit Petrof Art prati svaku liniju ženskog tela, ističući njenu eleganciju, a tome svakako doprinosi i vaša ljubav prema nakitu.

Boje i teksture materijala ovog nakita daju poseban glamur. Kombinacije su beskonačne i svako može da odabere svoju omiljenu sliku moćne elegancije urbane street dive.

Za dodatne informacije I porudžbine možete se obratiti putem e-maila: petrofart011@gmail.com – Petrof Art

Nakit možete pogledati i preuzeti lično u Gavrila Principa 9 (Knjigoveznica Petrof) , Beograd, Srbija – 060/889-13-12

Takođe, neke od komada nakita možete kupiti i u prodavnici Muzeja primenjene umetnosti, Beograd, Vuka Karadžića 18

5 comments

    1. Hvala Vam. Više o cenama nakita pitanjima na facebook stranici Petrof Art. Mogu Vam reći okvirno za minđuše, ogrlice, narukvice i prstenje, ali uglavnom se cene razlikuju od komada do komada.

  1. Komadi su zaista prelepi, mogu sebe da zamislim da nosim ovo. Urban hip-hop gotik stil. Strava. Preporučujem dalje… Pozdrav za urednika koji nas uvek oduševi odabirom tekstova i novina.

Comments are closed.