Ova 4 trenda uskoro će nositi baš SVE žene!

Posted by

Neki trendovi već su se izdvojili kao potpuni favoriti za predstojeću sezonu. Za vas smo izdvojili 4 trenda koja su postala apsolutni hit i koji će uskoro preplaviti ulice!

Izvor: Lepota & Zdravlje
Foto: Designed by Freepik

1. Pantalone širokih nogavica

O tome da su skinny jeans pale u senku pantalona sa drugačijim krojem nogavica već smo vam pisali. Ovaj trend preplavio je modnu scenu, kao i vodeće društvene mreže koje su postale dominantni uticaj u svetu mode. Pantalone sa širokim nogavicama, na ivicu istaći će vaš struk svojim dubokim pojasom, a vaše noge vizuelno produžiti šitinom nogavice. U njima ćete izgledati ženstveno i elegantno, a svoju pravu moć u isticanju ženske figure one dobijaju u kombinaciji sa visokim potpeticama.

2. Masivne minđuše

Ove sezone, kada su minđuše u pitanju važi pravilo: Što veće to bolje! Ovaj trend primenjuje se na gotovo sve vrste minđuša od alki do geometrijskih oblika, koji su takođe aktuelni ove sezone. Ovaj upečatljivi detalj daće jačinu i najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji, a vi ćete sa vrlo malo truda izgledati veoma trendi.

3. Majice sa logom brenda

Trend iz 90ih godina već neko vreme ide uzlaznom putanjom na modnoj sceni. Pa ipak, čini se da će ove godine dostići svoj vrhunac. Jedan od neizostavnih trendova ove sezone biće dizajnerski logo na vašoj majici!

4. Vinil

Ovaj plastificirani materijal već neko vreme pronalazi svoje mesto u proizvodnji modnih detalja i odevnih komada, međutim ove sezone must have je imati barem jedan komad odeće od ovog neobičnog materijala.