Top 4 originalne ideje za novogodišnji mejkap

Posted by

Nova godina kuca na vratima i svi smo već u prazničnoj euforiji. Većina žena već na početku decembra razmišlja o tome kako će izgledati te posebne večeri. Kako je makeup za svaku ženu veoma bitan činilac mi vam u nastavku predstavljamo četiri primera koje su isprobale poznate dame i koji će vam poslužiti kao inspiracija za vaš izgled u Najluđoj noći.

Autor: Štikla & Patika
Foto: instagram

Baby hairs on fleek #bronxgirl #puertoricangirl #samegirl #vmas

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Dženifer Lopez

Makeup koji podrazumeva zemljane tonove ali i on crvenkaste, asvakako je primer koji daje Dženi. Sa ovim načinom šminkanja postićićete senzualan look, nećete biti napadni ali ćete zato pleniti pažnjom. To je ono što i želite, zar ne? 🙂

Kendal Džener

Kako najmlađa članica klana Kardašijan-Džener neguje prirodan izgled, ovo je pravi primer šminke i frizure koje možete usvojiti za novogodišnji makeup. Isključivo za one devojke koje ne vole previše šminke i primaran akcenat na istoj.

Pročitajte i… TREND KOJI JE ZATRESAO BEAUTY INDUSTRIJU. I OBOŽAVAĆETE GA!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rijana

Vamp look poput ovog na Rijani pristajaće edgy devojkama sa jasno izraženim stavom. Taman mat karmin je must-have, a kosu možete pokupiti po uzoru na pevačicu, kako biste dodatno naglasili oči.

Pročitajte i… EVO KAKO DA POSTIGNETE SAVRŠEN IZGLED OBRVA ZA MANJE OD 5 MINUTA!

♡ @patrickta @jennifer_yepez

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Džidži Hadid

Neizostavan nude look koji je i više nego seksi. Ako ste plavuša, ne razmišljajte ni trena. Nude sexy look je ono što će vas učiniti kraljicom dočeka Nove godine.