Top 10 novogodišnjih odluka za 2018! Donesite ih odmah…

Posted by

Nova godina je oduvek bila vreme kada razmišljamo o prošlosti, ali što je još važnije i o narednoj godini. Tradicija nalaže da bi svakih 365 dana trebalo da se rešite loših navika i počnete život ispočetka. Vreme je da razmislimo koje promene želimo (ili bi trebalo) da napravimo i kako to postići. Sedite uz šoljicu kafe, uzmite papir i olovku i razmislite: koje ćete novogodišnje odluke doneti za ovu Novu godinu 2018?

Izvor: NOVAGODINA.RS
Foto: Designed by Freepik

1. Provedite više vremena sa porodicom i prijateljima
Nedavno sprovedene ankete pokazuju da se više od 50% Amerikanaca zavetuje da će više ceniti voljene osobe i provoditi više vremena sa porodicom i prijateljima u novoj godini. Isplanirajte da se nađete sa prijateljima na večeri ili odvedite porodicu u restoran. Rad ne bi trebalo da bude uvek na prvom mestu!

hjyrhlej0gu-tim-stief

2. Bavite se fitnesom
Redovno vežbanje utiče na zdravlje više nego bilo šta. Studije pokazuju da vežbanje smanjuje rizik od nekih vrsta raka, produžava život, utiče na smanjenje i održavanje težine, poboljšava raspoloženje, snižava krvni pritisak, čak i ublažava artritis. Ukratko, vežbanje vas čini zdravim, izgledate i osećate se bolje. Zašto sada ne bi bio pravi trenutak da sebe dovedete u formu?