Isplanirajte savršeno zimsko venčanje za Novu Godinu

Posted by

Prelepa zimska romantika, koju svi parovi žele da dožive na poseban način. Novogodišnje i Božićne praznike svi želimo da provedemo u toploj atmosferi, posebno ako su neki mladenci odlučili da se venčaju. Ako vam je potrebna pomoć oko organizovanja venčanja, pročitajte par saveta kako da svoje ideje sprovedete u delo i upotpunite Novu godinu najlepšim činom u vašem životu.

Izvor: marthastewartweddings.com / lilybridal
Foto Naslovna: Designed by Freepik

Angažujte organizatore venčanja
Ne morate to odmah uraditi, ali svakako ćete tokom organizacije doći u situaciju gde će vam biti potrebna pomoć oko nekih detalja. Pogotovo što ćete dodatno biti zauzeti oko kupovine poklona za Novu godinu, tako da – vičite u pomoć! Naravno, uz dobru organizaciju to neće biti teško.

Novogodišnja dekoracija na venčanju
Iskoristite sve čari novogodišnjih praznika. Posavetujte se sa organizatorima da venčanje bude sa temom novogodišnjih detalja, dekoracije koje su prazničnog motiva. Naravno, Nova godina se ne računa ukoliko jelka nije okićena, tako da evo vam dobre ideje.

Oduševljeni gosti
Sigurno je da će to za njih biti nezaboravno venčanje, gde će spojiti i prelepi čin dobrih prijatelja i doček Nove godine. Novogodišnjim praznicima se svi radujemo, tako da vaši gosti neće kriti zadovoljstvo. Ko još ne voli taj period u godini?