Uštedite novac i vreme i napravite jednostavne frizure zbog kojih ćete izgledati čak 10 godina mlađe

Posted by

Menjate boje kose, posećujete frizera konstantno kako bi vašu firzuru doterao do savršenstva i učinio da izgleda zanosno. Uštedite novac i vreme i napravite jednostavne frizure, zbog kojih ćete izgledati čak 10 godina mlađe.

Izvor: Stil
Photo: Instagram

Pletenica na stranu

Umesto klasične pletenice ili riblje kosti, koje ste nosile kao devojčice, isprobajte ležernu varijantu na stranu koja je trenutno pravi hit. Pletenica ovog tipa vašoj će kosi dati volumen i mladalački izgled.

Make your button down shirts into the cutest shirt evaa🎀

A post shared by Danielle Touchet (@life_with_purpose_blog) on

Šiške

Šiške su još uvek u trendu, pa su idealan način skrivanja bora na čelu. Ali, izbegavajte one retke, stepenasto rezane, jer ćete sa takvom frizurom izgledati starije. Ipak, ako još ne spadate u grupu žena koje skrivaju bore radije odaberite jednostavnu mladalačku frizuru sa dužim šiškama na stranu. Takva frizura deluje vrlo romantično i ležerno, i zahvaljujući njoj ćete istaknuti lice i osvežiti izgled.

Kovrdžava kosa

Ravna kosa može izgledati beživotno i bezlično, pa samim tim vašem licu dodati godine. Ako imate dugu ravnu kosu poigrajte se sa njom i napravite kovrdže, koje će kosi vratiti volumen i vitalnost.

Stepenasto ošišana kosa

Iako je punđa vrlo elegantna frizura koja uz večernju haljinu idealno pristaje, punđa naglašenog profila može dodati godine. Raspuštena, stepenasto ošišana frizura, takođe, može izgledati elegantno, ali i mladalački. Topli smeđi tonovi su preporuka ako želite da pomladite svoj izgled.

Kosa vezana u rep

Bilo da se odlučite za konjski rep ili niski, efekat je skoro isti – mladolik izgled je zagarantovan, a pri tom kosa deluje vrlo uredno. Stoga, nije ni čudo što se poznate dame često odlučuju za ovakvu frizuru.

Pratite nas i na:
Viber Public Chat: http://www.viber.com/stiklaipatika
Instagram: Štikla&Patika