Tako mala promena u vašem stajlingu može napraviti drastičnu razliku… Do neprepoznatljivosti!

Posted by

Čini nam se kako vreme u 2017. godini leti! Tek što smo počeli da tragamo za najboljim i najdelotvornijim dijetama, shvatili smo da nam je za novu sezonu potrebna i nova odeća! Ne uzrujavajte se, predlažemo vam kako da, uz malo kreativnosti, osvežite svoj stil, bez trošenja mnogo novca.

Izvor: Elle.rs
Foto Naslovna: styledumonde

Pronađite odeću koju dugo niste nosili, izmenite stalne kombinacije sa kojima ”igrate na sigurno”, usudite se da eksperimentišete i da kombinujete staru odeću sa novim komadima. Iskoristite april i česte promene vremena kako biste kombinovali zimske i prolećne stvari na autentičan način. Potražite raznorazne bedževe, šljokice, natpise i stikere, te počnite da ukrašavate teksas jakne, farmerke, kapute i košulje. Ekstravagancija je u modi! Pokažite svoju posebnost. Od sitnih, ali upečatljivih dodataka uz stajling, sve do nošenja novih trendova – odabrali smo 7 ideja kojim ćete oživeti svoj izgled i stil.

1. Majica preko džempera

U modi je dvoslojna odeća – suknja preko pantalona, korset preko košulje, majica na bretele preko majice kratkih rukava, pa i bluza preko džempera! Obrnite uobičajeni redosled oblačenja odeće i poigrajte se sa modom. Ko kaže da postoje pravila?

2. Čarape uz sve

Ako još uvek niste počeli da nosite čarape na sandale i otvorenu obuću, znajte da je ovo jedan od glavnih modnih trendova, te da nećete pogrešiti. Odlučite se za ekstravagantnu kombinaciju.

3. Hulahopke i farmerke

Pre nego vam kažemo da obučete mrežaste hulahopke ispod farmerki, moramo da napomenemo da budete vrlo oprezni sa ovim modnim komadom. Ne nosite ih na šortseve, kratke suknje i majice sa dekolteom, jer rizikujete da izgledate jeftino. Pored mrežastih hulahpopki, ispod iscepanih farmerica možete da nosite i one sa dezenom, natpisima, tufnama, i sl.

Nastavak na narednoj strani…