Najbolji saveznici žena: Torbe koje neguju autentičan damski stil

Posted by

Ovoga puta, želimo da obradujemo sve žene novinama koje smo pronašli. Otkrili smo sveže, vredne i totalno jedinstvene torbe koje će sve dame sa jasno definisanim stilom obožavati da nose!

Autor: Štikla & Patika
Foto:  Designed by Freepik

Handbag goals via @anika_bozic

A post shared by PurseBlog (@purseblog) on

Elegantne, sofisticirane, pomalo napadne ali sa stilom, ove torbe su iz svakog njihovog ugla autentične te će vaš stil, ukoliko ste jedna od onih koja voli da bude primećena, unaprediti na nivo prave modne ikone.

Girlfriends with great bags @ralphlauren

A post shared by PurseBlog (@purseblog) on

Napominjemo da za ove torbe morate imati jasno izgrađen stil, stav i odvažnost. Ako to još niste ostvarili, ovim odabirom pravih ženskih torbi, pomoćiemo vam da pronađete svoj put u modnom svetu i zablistate poput prave holivudske dive.

Apsolutni must have ove sezone je svakako crna torba koju ćete nositi u posebnim prilikama. Ovu tašnu, najbolje ćete kombinovati uz kežual stil i crne gležnjače ili pak neke dublje čizme. Obavezno, ova torba savršeno pristaje ili uz kožnu jaknu ili sivi kaput do kolena.

Takođe, jedna od torbi koju morate imati što se tiče boje i samog dizajna je upravo ova koju vidite. Ukoliko ste poslovna žena koja svakodnevno obavlja i ugovara važne poslove na putovanjima i bitnim sastancima, ova torba odaće utisak uspešne i jake žene. Kombinujte je uz manju crnu bundicu, te ako niste ljubitelj krznenih odevnih komada, dugačak crni mantil biće pravi odabrir uz ovu tašnu.

Pročitajte i… ELEGANCIJA I GLAMUR: MODNA RAPSODIJA NA ULICAMA PARIZA

Ono što nikako ne biste smeli ispustiti iz ruku, to je definitno bela torba. Ovakav dizajn torbe možete nositi uz džins, ako ga volite ili uz velike ogromne tunike za vreme jesene i zime. Takođe, ovakva torba savršeno pristaje uz bele sofisticirane čizme sa blagim krznenim detaljima. To je već stvar ukusa i stila.

Obavezan detalj ove jeseni je mastard žuta. Ovu boju možete kombinovati uz burgundi, crnu i krem nijansu. Tašna ove boje daće vam dozu seksepila, ali i produbiti vaš stil do savršenstva. Uz ovu torbu, apsolutni must have su i čizme u ovoj boji.

Pročitajte i… BURGUNDI I MASLINASTO ZELENA SU PROŠLOST! OVO JE BOJA KOJA ĆE POKORITI MODNI SVET U NOVOJ SEZONI

Hanging out with @ralphlauren after #nationalhandbagday!

A post shared by PurseBlog (@purseblog) on

I za kraj, nešto sasvim drugačije. Nešto poput ranca ali mnogo modernije. Ova torba idealna je ukoliko negujete sportsko-elegantni stil i obožavate da svakodnevne obaveze obavljate u kratkoj kožnoj jakni i patikama sa lakovanim detaljima.