Lejdi Gaga kao peti član benda “Metallica”

Posted by

Poznati bend “Metallica” objavila je video koji prikazuje njihove probe sa pop zvezdom Lejdi Gagom (koje su održavali pre njihovog zajedničkog nastupa na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada.

Izvor: Bosonoga.com
Foto Naslovna: Printscreen Youtube

Februarska izvedba pesme “Moth Into Flame”, sa najnovijeg albuma “Hardwired… To Self-Destruct”, nije išla baš kako je bilo planirano – što je učinilo da frontmen Džejms Hetfild (James Hetfield) potpuno pobesni.

Prisetimo se, u pitanju je bila tehnička greška, pa njegov mikrofon nije bio uopšte uključen na početku nastupa, što znači da je morao da dijeli mikrofon sa Gagom. I to nije sve, ovo se dogodilo nakon što je napravljen propust i Metallica uopšte nije ni spomenuta, dok je najavljivana Lejdi Gaga.

Na kraju pjesme, Hetfild je šutnuo svoj mikrofon i bacio gitaru svome roudiju. Kasnije je priznao: “Osećao sam se posramljeno. Dugo nisam bio tako ljut”.

Završilo se srećno, jer sam na kraju delio mikrofon sa Lejdi Gagom. Zbog toga je to dobilo pravu sliku saradnje”, dodao je Hetfild.

Bubnjar Lars Ulrih opisao je Gagu kao “savršenog petog člana benda”, ali Hetfild je u aprilu rekao da ne veruje da će ponovo raditi zajedno.

Čak i razgovor s njom, biti oko nje, njena energija je bila vrlo, vrlo uzbudljiva. Ima mnogo ideja i voli da pomera granice kao i mi. Tako da smo se dobro uklopili”, zaključio je on.