Ako ste ljubitelj spinera, ovaj čudan trend će vam se SIGURNO dopasti!

Posted by

Ako ste ljubitelj spinera, ovaj trend verovatno će vam se dopasti. Ako spadate  u kategoriju onih koji ne mogu da podnesu histeriju za ovom igračkom, verovatno ne.  Ipak, i jedni i drugi priznaće da je novi trend u najmanju ruku čudan…

Pripremila: Bojana Zajić
Izvor:  Žena – Blic
Featured Photo: Screenshot Hotpinkzebrapolish
Photo: Instagram

Dakle, iz ruku spener se seli na nokte. Upoznajte spiner nokte.

Nakon klasičnog manikira (onog koji izaberete) na jedan nokat nanosi se mali spinr napravljen od od akrila tako da može da se okreće na samom noktu.

Pogledajte kako se prave spiner nokti:

Na jutjubu možete naži mnogo tutorijala kako da naparvite ovaj manikir ako želite, ali misterija je zbog čega bi ovako nešto bilo ko zaista želeo na noktima.

Istina, spiner nokti nisu i najgori trend koji smo videli kada je manikri u pitanju (setite se samo „bubble“ noktiju ili minđuša na noktima koje su se se vratile iz devedesetih), ali sigurno spada u red najnepraktičnijih.

PROČITAJTE I … JOŠ JEDAN BIZARAN TREND LAKIRANJA NOKTIJU SE POJAVIO NA INSTAGRAMU… MOŽETE LI DA POGODITE ŠTA JE NA SLICI?

Možda vas može zabaviti dok čekate autobus, ali zamislite kako izgleda spremati hranu ili praviti frizuru dok vam se kosa mrsi u spiner na noktima.

Ostavljamo vam da izaberete da li ćete se prikloniti novom trendu koji su jutjuberke oberučke prihvatile, a u komentarima nam recite da li vam se dopadaju spiner nokti.

***************

Pratite nas i na:
Viber Public Chat: http://www.viber.com/stiklaipatika
Instagram: Štikla&Patika