Priznala da je prevarila svog muža, a zatim je usledilo nešto JOŠ ŠOKANTNIJE!

Posted by

Rebeka Džejn (329 iz Mančestera godina vodi detektivsku agenciju “The Lady”. Predmet njenih istraga su potencijalne preljube u braku, krađe. Ironično ili ne, ona je prevarila svog supruga. Njen ljubavnik bio je osmanaestogodišnji komšija. Rebeka je sve priznala, a onda poručila da bi sve uradila ponovo.

Izvor: Žena Blic
Foto Naslovna: ladyrebeccajane

So this week has seen #caci and #microdermabrasion facials… Think I approve.. 😑

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

U vreme kada je imala aferu sa komšijom on je bio veren. Iako je priznala da bi sve uradila drugi put, rekla je i da oseća krivicu jer je prevarila muža sa kojim ima dve ćerke.

Nisam nikada rekla da sam svetica, ali niko ne čini preljubu, ako je potpuno srećan. Zaslužila sam da mi se dogodi takva veza“, istakla je Rebeka koja je i pozbato TV lice i autor nekoliko knjiga. Dodala je da se sve dešava sa razlogom, a njoj je romansa sa mladićem pokazala šta je to ljubav.

Everyone loves a choker … 😜 #choker #chokers #blonde

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

U svet detektivske profesije Rebeka je ušla 2006. godine Nalazila je tada na otpor kolega, pa je rešila da zatvori agenciju. Posle tri godine sa prijateljem je osnovala “The Lady”. Dok je muške preljube upoznavala do tačnina, 2012. je obnovila bračne zavete sa mužem i dobila drugu ćerku. Već naredne godine desila joj se ljubav sa komšijom.

Viđali su se po hostelima i sve je izgledalo idilično. On je raskinuo veridbu, a ona se 2015. razvela. Bivši suprug Rebeke Džejn našao je novu ljubav. Sa druge strane, njen odnos sa ljubavnikom nije potrajao. Raskinuli su prošle godine. Mladić je danas u srećnoj vezi, ona je sama.