Otkrivamo 4 razloga zašto je bolje biti muškarac nego žena

Posted by

Kome je lakše muškarcima ili ženama? Poželite li nekad da ste osoba drugog pola jer je njima mnogo bolje? Koje su to prednosti žena, i zbog čega muškarci često govore da je nama lakše, pokušali smo da istražimo. 

Mogu da plaču
Ženama je dozvoljeno da iskazuju emocije, plaču, čak i na javnim mestima, mogu da kukaju do mile volje. A ako muškarci ovo rade, zna se već kakve nadimke dobijaju.

Prednost
Koliko puta ste čuli Prvo žene i deca? U katastrofama, prvo će njih da spasavaju. Takođe, imaju prednost kada se ulazi negde, dobijaju udobnija lepša mesta, i bio bi red da skinete jaknu iako ste se smrznuli, kako biste ugrejali devojku. Ovo sve naravno važi ako ste lepo vaspitani.

Pročitajte i… OVO JE GREŠKA KOJU PRAVE SVE ŽENE: BALZAM SE NIKAKO NE STAVLJA POSLE ŠAMPONA!

One su lepša polovina
Na svadbi kod prijatelja niko neće pohvaliti vašu frizuru, novu košulju i uredne nokte. Ne, ona je lepša polovina, i ka njoj su uprti svi pogledi.

Šminka
Ako ženi iskoši bubuljica, tu je puder. Ako su joj obrve retke tu je olovka za obrve, ako su joj oči sitne, tu je alajner, ako su joj trepavice retke tu je maskara. I tako u nedogled. Momci jednostavno nemaju ove privilegije.

Foto: Luftika.rs
F
oto: Albumarium