Neverovatno otkriće: Da li će revolucionarni štampač za nokte zameniti gel manikir?

Posted by
Tekst: Aleksandra Dimitrijević
Tekst: Aleksandra Dimitrijević

Svi znamo da su negovane ruke i lepi nokti odraz ne samo lične higijene već i statusni simbol na osnovu kojih mnogi donose sud o nama. Zato dame često brigu o noktima prepuštaju stručnim licima. Kao i u modi, trendovi u manikiru smenjuju se neverovatnom brzinom, dok zahvaljujući društvenim mrežama svakog dana otkrivamo nove kreativne ideje koje su odavno napustile granice klasičnog French-a.

Foto Naslovna: ev_nail

Iako sa gel manikirom vaši nokti izgledaju savršeno, UV izlaganje i skidanje ih čini slabim, krhkim i sklonim propadanju i pucanju, pa je potrebno praviti pauzu tokom dužeg nošenja, dok pojedini kozmetičari ističu da ovaj manikir koristite samo za specijalne prilike.

Drage dame, možete da odahnete! Konačno je stiglo rešenje i za ovaj problem. Upoznajte “O2 Nails” štampač koji vam omogućava bezbedni manikir bez obzira gde se nalazite. Revolucionarni izum dolazi iz Kine i rezultat je trinaestogodišnjeg istraživanja tehnike manikira. Malih dimenzija i jednostavan za rukovanje proizvod je idealan za kućnu upotrebu, bez potrebe bilo kakvog prethodnog iskustva, kao ni talenta u oslikavanju noktiju.

#O'2 Nails #快速 #美甲 #彩繪 #光療 #時尚 #wifi #攜帶式 #台灣區 #總代理 #宇鉑

A post shared by O'2 NAILS (@o2nails_beauty) on

Dovoljno je da skinete aplikaciju na svoj pametni telefon i preko wifi se povežete sa prenosnim štampačem. Željenu fotografiju ili motiv pošaljite putem telefona i za samo 35 sekundi naći će se na vašem noktu. Naravno, da bi nokti bili savršeni, kao i kod običnog manikira, pre štampanja isturpijate nokte i nanesite bazu koja ih štiti.

Da je reč o beauty gadgetu vrednom pažnje govori i nagrada za najinovativniji proizvod. Zato, prepustite se čarima tehnologije  i krenite u čarobni svet najraznovrsnijih manikira.

Pogledajte video: