7 jednostavnih saveta kako bi muškarac bio srećan pored vas

Posted by

Mnoge žene misle kako im muškarci duguju nešto.

Takav pristup ljubavnom odnosu može biti opasan i poguban, kada je u pitanju održavanje poverenja i uzajamnog poštovanja. Ali, nažalost, takve žene to shvate tek kada bude prekasno.

Pripremila: Bojana Zajić
Izvor: zdravaisretna.hr
Photo: pexels.com

Mi vam donosimo stvari koje mudra žena ne zahteva od svog partnera.

  1. Da pazi na tebe

Da je hrani, oblači, zabavlja i slično. Muškarac ima obavezu paziti i brinuti se za svoju decu pa isto važi i u obrnutom slučaju. On može birati da se brine o tebi, ali to nije njegova obaveza.

  1. Da se odrekne onoga što voli

Mudra žena baš nikada neće tražiti od partnera da se u potpunosti odrekne svog posla, hobija ili snova, kako bi što više vremena provodio s njom. Mudra žena zna da će tako svog muškarca učiniti nesrećnim.

  1. Da se odrekne prijatelja i porodice

Čak i ako se ne slaže s njima, ova žena zna da njen muškarac treba te ljude u životu i da su oni bili ovde i pre nje. Tako ona pokazuje kako ih poštuje, čak i ako misli da imaju loš uticaj na njega.

  1. Da deli iste interese s tobom

Ako ti želiš na kurs plesa, a on mrzi sve vezano za to, on će te odbiti, a ti nemaš pravo da insistiraš da ide negde gde ne želi. Samo zamisli kako bi tebi bilo da te forsira da radiš nešto što ti nije prijatno. Ne morate deliti baš sve interese kako bi vam veza bila zdrava i kvalitetna.

  1. Da bude nešto što nije

Drugim rečima, mudra žena ne traži od svog partnera da se u potpunosti promeni, već ona utiče na njega tako da postane najbolja verzija sebe. Muškarac će tako ceniti ženu koja ga prihvata onakvim kakav on jeste.

  1. Da ignoriše druge žene

Muškarci ne mogu a da ne primećuju druge žene jer je to suprotno njihovoj prirodi. Što pre prihvatiš tu činjenicu, to bolje. Naravno, to ne znači da bi mu trebale tolerisati flertovanje s istima, ali poštedite se nepotrebne drame.

  1. Treba mu verovati

I za kraj ostavljamo najvažnije: mudra žena ne traži stalne dokaze ljubavi i poštovanja od partnera. Osim toga, ona ne pretražuje njegov telefon, šifre od društvenih mreža i slično. Ona mu veruje u punom smislu te reči i sigurna je u njegovu ljubav.

Naš portal od sada možete pratiti i na Viber Public Chatu! >>> Čekamo vas na >>> http://www.viber.com/stiklapatika